Amy Macdonald finner roller aktörer skandalösa

Amy Macdonald medgav att hon hade erbjudits “så många roller” i filmer och pjäser, men att hon alltid hade vägrat dem

Amy Macdonald finner det “skandalöst” när de erbjuds skådespelar roller.

Den 31-åriga sångerskan har erbjudits “så många roller” i filmer och pjäser, men hon har alltid vägrat dem eftersom hon “aldrig spelat rollen som skådespelerska” och inte tror att hon var kvalificerad för roller.

Talar till Daily Star tidningen, sade hon, “Jag har erbjudits så många roller i filmer och jag tycker att det är så upprörande att jag aldrig riktigt spelat en skådespelare eller nåt sånt.

“Jag fick frågan om jag auditionnerais en roll i en Broadway-musikal eftersom regissören avgudade mig”

Hennes intresse för framgången med detta är att livet är “smickrad”, men hon kämpar för att skjuta “tre minuter film” för ett videoklipp och därför inte tror att hon kunde ha en framgångsrik skådespelarkarriär.

Hon sa: “Jag är smickrad av erbjudanden, men jag har problem att göra videor och de bara spela in tre minuter.”

The Rock and roll Singer drabbades av skapandet av “Woman of the World”, ett idealiskt samlingsalbum efter en rörlig föreställning på en musikfestival. Amy erkände dock att hon fann termen “bäst av” ganska pinsamt.

Hon sa: “för mig är termen” Best of “ganska pinsamt, jag tänker på Madonna och Bruce Springsteen och alla dessa fantastiska artister. Jag ser inte riktigt själv i denna typ av gäng, tyvärr.

“Jag kan vara någon som människor som inte vet mycket om mig veta mer om mina låtar än de tror.

“Att se detta massiva svar i Perth, reaktionerna av så många människor, jag hade en känsla av att en samlingalbum var en bra idé.”